Verlichting Overkapping Systeem Beveiliging

Verlichting Overkapping ( Roof Lighting ) beveiligings systemen zijn nodig om inrichtingen te beschermen tegen blikseminslag. Bewoners en eigendommen staan ​​op het spel als de bliksem inslaat in een gebouw waarin een van deze verdedigingssystemen niet is geïnstalleerd. Deze blog geeft praktische informatie voor dakdekkers en vastgoedbeheerders over de verschillende bliksembeveiligingssystemen en hun werking.

Ten eerste, voor verhuurders en beheerders van onroerend goed, zal het begrijpen van deze systemen hen helpen om meer winstgevende beslissingen te nemen om de bewoners en eigendommen in hun gebouw te beschermen. Hoewel bliksem onregelmatig is, is het een risico, en stakingen veroorzaken volgens Underwriters Laboratories (UL) jaarlijks meer dan een miljard dollar aan schade aan vestigingen in de VS. In deze blog leer je hoe verschillende bliksembeveiligings systemen werken om risico’s te minimaliseren.

Ten tweede is het voor commerciële dakbedekkingsspecialisten belangrijk om bliksembeveiligingssystemen te begrijpen om te bevestigen dat al uw werk hen niet zal hinderen en dat de bliksemsystemen de daken die u installeert niet zullen hinderen. Beide methoden werken alleen als ze in een bevredigende staat en harmonie verkeren. In deze blog wordt beschreven hoe deze twee systemen elkaar beïnvloeden en hoe dakdekkers veelvoorkomende problemen kunnen oplossen bij het werken op een dak met een bliksembeveiligingssysteem.

Wat is een bliksembeveiligings systeem?

De meeste bliksembeveiligings systemen zijn onderscheppingssystemen die de kans dat de bliksem een ​​gebouw raakt niet verkleinen. In plaats daarvan verminderen ze de kans op een blikseminslag door de kracht die ze creëren te reguleren en onschadelijk te verspreiden. Deze systemen zijn bedoeld om de bliksemontlading veilig naar de grond te leiden, idealiter zonder iets binnenin te beïnvloeden.

Het systeem doet meer dan de energie van de blikseminslag opvangen; het moet de stroom naar de grond verkrijgen zonder de structuur van het gebouw of de elektrische gereedschappen binnenin te beïnvloeden. Bliksem kan ook een buitengewone hoeveelheid hitte veroorzaken. Het beveiligings systeem moet de invloed van deze hitte van de inslag onderschatten, zodat er geen brand ontstaat of bouwelementen smelten.

Hoe werkt een Bliksembeveiligings Systeem?

Een bliksemonderscheppings systeem is een voorkeursinslagpunt voor bliksem en leidt de stroom veilig naar de grond om het gebouw en de bewoners te sparen.

Het begint allemaal met de apparaten voor het beëindigen van stakingen. Bliksem is voorspelbaar omdat het ervoor kiest om het hoogste punt van een constructie te raken en liever een geleidend metaal raakt. De staven creëren een gekozen onderwerp voor de aanval. Een apparaat om de staking te stoppen moet zich op het hoogste punt van het gebouw bevinden en gemaakt zijn van geleidend metaal om de staking te lokken.

Verder hebben grote constructies een uitgebreidere dekking nodig. Hun beveiligingssystemen zijn dus vaak ontworpen met tal van apparaten voor het beëindigen van stakingen. Volgens UL-terminals mag een hoogte van 10 inch niet meer dan 20 voet uit elkaar liggen om het onderliggende gebouw voldoende te beschermen. Systeeminstallateurs kunnen grotere terminals uit elkaar plaatsen.

Bliksembeveiligings systemen sturen de energie van de blikseminslag via kabels. Vanaf de stopinrichtingen lopen de kabels langs de randen van het dak en via het gebouw naar beneden. Er zullen verlijmingen of fittingen zijn om de kabel aan het dak te bevestigen. De draden in een bliksembeveiligingssysteem van Faraday Cage vormen een net over het hele gebouw. Extra fittingen zullen verschillende draden langs het plafond verbinden om de volgende te maken.

LEDw@re heeft de beste LED Verlichting (LED verlichting) met de beste tools en elementen erin om jouw leven geïllustreerd en risicovrij te maken. Ze hebben jarenlange ervaring in het domein, dus als u twijfelt over de beste LED voor uw ruimte, kunt u contact met hen opnemen en zij zullen u de meest geschikte lampen voorstellen.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started